Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران از تشکیل کمیته ارزیابی بررسی اتفاق اخیر دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه مبنی بر برگزاری یک همایش غیرمتعارف خبر داد و گفت: بابت این اتفاق عذرخواهی می کنم و مایه تاسف است که حیثیت دانشگاه خدشه دار بشود. ین اتفاق به قدری عجیب است که گاهی شک می کنیم سناریویی برای بدنام کردن دانشگاه نوشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر محمود نیلی احمدآبادی بااشاره به بروز حواشی برگزاری یک همایش غیرمتعارف در دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه، از تشکیل کمیته بررسی این موضوع در دانشگاه تهران خبر داد و  به ایسنا  گفت: در پی برگزاری این همایش در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، کمیته ای به منظور ارزیابی و بررسی ابعاد این موضوع تشکیل داده است دراین کمیته بررسی خواهیم کرد که اشکالات این همایش از کجا نشات گرفته که پس از بررسی موضوع نتایج آن را اعلام خواهیم کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: ما تاکنون گزارشی از برگزاری برنامه یا مناسبات غیر علمی در مراکز و واحدهای دانشگاه تهران نداشتیم اگرچه ممکن بود برنامه ها این گونه باشد که مثلا یکی از سالن های ما را اجاره کنند و مراسمی مثلا تحت عنوان دانش آموختگی دانش آموزان یک مدرسه را برگزار کنند.برگزاری این نوع برنامه ها امکان پذیر است.

رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: به طور کلی برای برگزاری مراسماتی که در دانشگاه تهران برگزار می شود، نظارت هایی انجام می شود و در این زمینه دستورالعملی نیز در دانشگاه تهران وجود دارد، اما در مورد چرایی رخداد همایش اخیر بررسی خواهد شد.

وی در ادامه تاکید کرد: بر اساس قانون مراکز، سالن ها و سایر مکان ها در دانشگاه تهران در زمانهایی که خالی باشد را می توانیم در اختیار کسانی که متقاضی هستند در سطح جامعه قرار بدهیم و هیات امنای دانشگاه نیز این اجازه را به ما داده است تا فضاهای خود نظیر سالنهای ورزشی، اتاق ها، کلاسها و سایر مراکز در ساعتی که لازم نداریم را در قالب قراردادی در اختیار جامعه قرار بدهیم. به نظر من این تصمیم خوبی است چرا که سرانه سالنهای ورزشی ما محدود است در ساعاتی که دانشجویان ما در سر کلاس هستند می توانیم این فضاها رادر اختیار دیگران قرار بدهیم.

دکتر نیلی تاکید کرد: از سوی دیگر نگهداری فضاهای دانشگاهی نظیر سالنهای ورزشی ، همایش و غیره مستلزم صرف هزینه است و با توجه به این که دانشگاهها در مضیقه مالی قرار دارند این بحث روشنی است که بخواهیم از این فضاها درآمدزایی کنیم. همچنین ما در دانشگاه تهران سعی کردیم با ارائه آموزشهای آزاد و برخی برنامه های دیگر درآمدهای خود را گسترده کنیم و وابستگی به بودجه دولت کاهش یابد.

رئیس دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: در خصوص بحث اخیر دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه یک شرکتی که دارای مجوز فعالیت از وزارت کشور بود تقاضای استفاده از یکی از سالنهای دانشکده را برای ارائه آموزش ام بی ای بورس نمود که این قرار داد به شکل این نوع آموزش بسته شد. اما این شرکت بر خلاف قرارداد خود در دانشگاه اقدام نموده است.

دکتر نیلی تاکید کرد: من بابت اتفاقی که در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران افتاده است عذرخواهی می کنم و این مایه تاسف است چرا که حرمت دانشگاه خدشه دار شده است و این موضوع را حتما از مراجع قانونی پیگیری خواهیم کرد که چگونه قراردادی با دانشگاه بسته می شود اما خلاف آن را انجام می دهند.

دکتر نیلی در پایان خاطر نشان کرد: به قدری واقعه دانشگاه علوم اجتماعی دانشگاه تهران عجیب است که گاهی شک می کنیم که شاید این سناریویی برای بدنام کردن دانشکده باشد. چرا که ما همچین پدیده ای در دانشگاه تاکنون نداشتیم به هر حال این موضوع توسط دفتر حقوقی دانشگاه بررسی می شود چراکه در عمل از قرارداد سوء استفاده شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشکده علوم اجتماعی رئیس دانشگاه تهران دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۷۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی

رییس دانشگاه تهران با صدور احکامی همسر رییس جمهور و معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور را به عنوان عضو هیات اجرایی جذب دانشکده خانواده این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش مهر، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد. محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با مأموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیأت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

• تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمند پور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیأت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد