Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران گفت: ۴۰ سال پیش که مکرون را مادرش پوشک می‌کرد، زنگنه وزیر بود و الان نیز که رئیس جمهور فرانسه است زنگنه هم چنان وزیر است و این طنزی است که فقط در ایران اتفاق می‌افتد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد نادری، عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران امروز در نشست بررسی جامع شناختی و نگرش مردم به مذاکرات که با حضور علی الهیاری، عضو اسبق شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی به همت بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: فجایع دو قطبی امروز نتیجه سیاست نئولیبرالی دهه ۷۰ و در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی است و امروز نیز در دولت روحانی همان کسانی که در تیم هاشمی بودند، در تیم روحانی بر سر کار آمده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  ۴۰ سال پیش که امانوئل مکرون را مادرش پوشک می‌کرد، زنگنه وزیر بود! وی با بیان اینکه ۴۰ سال پیش که امانوئل مکرون را مادرش پوشک می‌کرد، زنگنه وزیر بود و الان نیز که مکرون رئیس جمهور فرانسه است زنگنه هم چنان وزیر است و این طنزی است که فقط در ایران اتفاق می‌افتد، تصریح کرد: تیمی که بر سر کار است معتقد است که ما در ذیل غرب پیشرفت می‌کنیم و لذا فلسفه برجام هم همین است.
نادری با تاکید براینکه کسی با مذاکره مخالف نیست؛ اما وقتی پای منافع ملی در میان است وضع فرق می‌کند، گفت: در این دولت از برجام اسطوره سازی شد در هر حال در این دولت با دستکاری افکار عمومی و همراه کردن آن به گونه‌ای القا شد که راهی جز نشستن پای میز مذاکره با غرب نداریم.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران از جنبش‌های منطقه ای، غنی سازی ۲۰ درصد و توان موشکی به عنوان عناصر قدرت جمهوری اسلامی نام برد و افزود: امروز بدون نقش آفرینی ایران هیچ معادله‌ای در منطقه رقم نمی‌خورد که شکست عربستان در یمن بیانگر این واقعیت است.   آقایان می‌خواهند توانمندی موشکی با پررویی به حراج بگذارند وی با بیان اینکه آقایان می‌خواهند توانمندی موشکی را که از عناصر قدرت جمهوری اسلامی ایران است با پررویی به حراج بگذارند تصریح کرد: موشک سلاح فقرا است و امروز ما به این ظرفیت رسیده ایم که می‌توانیم موشک‌های نقطه زن تا برد ۲۰۰۰ کیلومتر بسازیم به گونه‌ای که این توانمندی را داریم که در سیستان اسرائیل را مورد هدف قرار دهیم.
نادری با بیان اینکه بنا بر اظهارات مسئولان اگر جنگی با ایران در بگیرد در همان دقیقه اول ۱۱ هزار موشک شلیک می‌شود که این حجم از پرتاب موشک می‌تواند منطقه را به جهنم تبدیل سازد، تصریح کرد: هیچ بمبی نمی‌توانست فردو را از بین ببرد و فقط یک ایرانی این توان را داشت که فردو را ببندد که بست.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با بیان اینکه برجام در این دولت آنقدر تقدیر شد که از نظر آقایان می‌شد امام زمان را نقد کرد، ولی کسی نمی‌توانست به برجام نقد کند اظهار کرد: در این دولت هر کس به برجام نقد کرد او را بی شناسنامه و بی سواد خواندند البته باید خدا را شکر کرد که برخی از آقایان تز دکترایشان را خودشان نوشته اند و مدرک دکترای آن‌ها تقلبی نیست.
وی با طرح این سوال که آیا منافع ملی ایران از برجام تامین شده، تصریح کرد: اول و آخر برجام آمریکاست با این وجود زمانی که ترامپ روی کار آمد زمین بازی را بهم زد با این وجود امروز اگر تمام کشور‌ها هم بگویند ما از برجام خارج می‌شویم باز هم دوستان در آن می‌مانند.
نادری اظهار داشت: در حالی که پس از برجام شاهد تعطیلی کارخانه‌ها بوده ایم، اما باز هم آقایان دو قورت نیم شان باقی است و با پررویی مدعی می‌شوند که ما می‌گوییم چه کسی کشور را تعطیل کرده است.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه امروز تورم و گرانی و بیکاری نخستین مشکلات کشور هستند، تصریح کرد: اساتید دانشگاه به گونه‌ای پس از کارکنان وزارت نفت در این کشور بیشترین درآمد را دارند امروز احساس فقر شدید می‌کنند.
وی به نظرسنجی مریلند که ذیل دانشگاه مریلند انجام شده اشاره کرد و گفت: طبق این نظرسنجی از خرداد تا آذر ۹۵، ۵۱ درصد مردم معتقد بودند که کشور بد اداره می‌شود هم چنین ۷۰ درصد مردم معتقد بودند که با برجام زندگیشان بهبود نیافته است.
نادری تصریح کرد: در نظرسنجی اخیر مریلند نیز ۵۹ درصد مردم معتقدند باید از برجام خارج شویم این برخلاف آن چیزی است که دولت می‌گوید.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با بیان اینکه طبق نظرسنجی مریلند ۷۵ درصد مردم ایران می‌گویند اگر آمریکا قول دهد تحریم‌ها را برمی دارد نباید غنی سازی متوقف شود تاکید کرد: نظرسنجی مریلند یک مولفه جدید هم دارد که در مورد موشک‌های ایران است که براساس این مولفه ۵۸ درصد مردم با پذیرش هر گونه محدودیت موشکی مخالفت کرده اند هم چنین طبق این نظرسنجی سردار سلیمانی ۸۲ درصد محبوبیت دارد و محبوبیت روحانی نیز به طور فاجعه باری به ۴۲ درصد کاهش یافته و این در حالی است که هیچ رئیس جمهوری چنین تنزل محبوبیتی نداشته است.
وی با اشاره به اینکه به اظهارات الهیاری مبنی براینکه روحانی سربازی است که مو به مو بحث‌هایی را که به گفته شده اجرا کرده تصریح کرد: این دیدگاه و این که گفته می‌شود در جمهوری اسلامی همه دستشان در یک کاسه است یک امر تقلیل گرایانه است در هر حال اگر جمهوری اسلامی را در صفحه اجتماعی ببینیم هیچ گاه نمی‌توانیم آن را یک حکومت توتالیتر در نظر بگیریم، چون در حکومت‌های توتالیتر هیچ تلورالیزمی در آن وجود ندارد و اتفاقا نقد بنده نیز این است که در کشور هر کسی هر چه می‌خواهد می‌گوید و منافع ملی هم کشک.
نادری با تاکید براینکه جمهوری اسلامی هیچ مشکلی با مذاکره ندارد و تنها خط قرمز ما مذاکره با آپارتاید رژیم صهیونیستی است افزود: ایران بر سر افغانستان با آمریکا مذاکره کرد تا دشمن مشترک ایران و افغانستان یعنی طالبان از بین برود در هر حال سرنگونی طالبان و صدام دو خدمت آمریکا به ایران بوده و اگر ایران همکاری نمی‌کرد هیچ وقت طالبان از بین نمی‌رفت البته بنده مخالف نحوه برخورد ایران با طالبان بوده و معتقدم قومیتی که ۴۵ درصد جامعه‌ای را تشکیل می‌دهد نمی‌توان از بین برد و باید آن را سر میز مذاکره آورد که در حال حاضر مسئولان به این موضوع رسیده اند.   قرار نیست که در مذاکره عناصر امنیت ملی را بفروشیم عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با طرح این سوال که آیا مذاکره خوب است افزود: قرار نیست که در مذاکره عناصر امنیت ملی را بفروشیم در هر حال جریان غرب گرا در ایران یک جریان اجتماعی است و با این جریان اجتماعی نیز نمی‌توان برخورد توتالیته کرد؛ لذا باید به مدیریت این جریان پرداخت و مسئله رهبر انقلاب نیز هم مدیریت این جریان بوده است.
وی با بیان اینکه در سال ۸۷ بنده در سفارت برلین شاهد حضور اعضای مجاهدین خلق در انتخابات ریاست جمهوری بوده ام و بعد همین آقایان شعار مرگ بر جمهوری اسلامی سر می‌دادند، تصریح کرد: اکبر عبدی بزرگترین اپوزسیون جمهوری اسلامی ایران است، اما خیلی راحت حرف خود را می‌زند و این از نمونه‌های تلورالیزم در ایران است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مذاکره دانشگاه تهران الهیاری هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۹۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ

نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشتازی بسیار اندکی نسبت به دونالد ترامپ دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج نظرسنجی‌های جدید که توسط رویترز/ایپسوس به مدت 2 روز انجام شده، نشان می دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشتازی بسیار اندکی نسبت به دونالد ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر دارد.

بر این اساس، حدود 40 درصد رای دهندگان ثبت نام کرده اظهار کردند که آنها به بایدن رای می دهند در حالی که 39 درصد به ترامپ رای می دهند. این در حالی است که این میزان پیشتازی در نظرسنجی ابتدای ماه گذشته 4 درصد بوده است و این یعنی میزان محبوبیت بایدن کاهش یافته است.

همچنین حدود 28 درصد رای دهندگان اظهار کردند که هیچ نامزدی را برای رای دادن انتخاب نکرده‌اند و یا تمایل به نامزد حزب سوم داشته و یا ممکن است اصلا رای ندهند.

علاوه بر این، 8 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، رابرت کندی را به عنوان نامزد مورد نظر خود انتخاب می کنند اگر او در جریان رقابت بین ترامپ و بایدن به عنوان نامزد حزب سوم قرار بگیرد.  

این در حالی است که این نظرسنجی در بین بزرگسالان سراسر آمریکا انجام شده و در آن ترامپ در بین تمام رای دهندگان پیشتازی 2 درصدی نسبت به بایدن دارد اما پیشتازی بایدن نسبت به ترامپ در بین رای دهندگان ثبت نام کرده اهمیت بیشتری دارد زیرا افرادی که در حال حاضر برای رای دادن ثبت نام کرده‌اند، به احتمال بیشتر در انتخابات ماه نوامبر شرکت می کنند. تنها دو سوم واجدان شرایط رای دهی در انتخابات ریاست جمهوری 2020 که به پیروزی بایدن منجر شد، شرکت کردند.

هچنین براساس نتایج این نظرسنجی، ترامپ با 41 درصد نسبت به بایدن با 35 درصد در بین شرکت کنندگان مرد در این نظرسنجی، پیشتاز است، در حالی که بایدن با 35 درصد نسبت به ترامپ با 33 درصد در بین شرکت کنندگان زن جلوتر است.

به علاوه، ترامپ در بین شرکت کنندگان بدون مدرک دانشگاهی پیشتاز است در حالی که بایدن در بین افراد تحصیل کرده برتری دارد.

انتشار نتایج این نظرسنجی در حالی است که موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا از 17 آوریل تاکنون آغاز شده است. اعتراضات از دانشگاه کلمبیا آغاز و  بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در این دانشگاه گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است. دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند. همین امر دولت بایدن را با بحران چشمگیری در زمینه امنیت داخلی و پرداختن به موضوع جنگ در غزه در آستانه انتخابات ماه نوامبر روبرو کرده است.

دونالد ترامپ نیز همچنان درگیر پرونده های حقوقی و کیفری خود است. در حال حاضر دادگاه رسیدگی به اتهامات ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیر اخلاقی در نیویورک در حال برگزاری است.

دادگاه رسیدگی به اتهامات دونالد ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیر اخلاقی از چند روز پیش در حال برگزاری است. براساس این گزارش یک هیئت منصفه 12 نفره برای بررسی اتهامات ترامپ تعیین شده است.

براساس پرونده حق السکوت ترامپ، دادستان‌های نیویورک اعلام کردند که ترامپ پیش از انتخابات سال 2016، از مایکل کوهن وکیل سابق خود خواسته تا 130 هزار دلار را به عنوان حق السکوت در ازای رابطه جنسی وی با استورمی دنیلز پرداخت کند و سپس با جعل اسناد پرداختی آن، این رقم را به عنوان هزینه‌های قانونی نشان دهد.

این در حالی است که ترامپ هر گونه رابطه با دنیلز را رد کرده است. نام واقعی این بازیگر، استفانی کلیفورد است.

انتظار می رود این دادگاه حدود 6 هفته به طول بیانجامد.

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی‌اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود.

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اندترامپ 9 هزار دلار جریمه شدواکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطینانتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از ارتش ایران
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از تیپ ۶۵ نوهد نیروی زمینی ارتش
  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از ارتش ایران+ جزئیات
  • بازدید هیئت نظامی جمهوری آذربایجان از تیپ ۶۵ نوهد ارتش
  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از تیپ ۶۵ نوهد ارتش
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • هشدار کارشناسان فرانسوی درباره ممنوعیت اینترنتبرای زیر ۱۳ ساله‌ها