Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@15:27:46 GMT

«عصر جدید» را ساختیم تا حال مردم را خوب کنیم

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۴۶۳۷

«عصر جدید» را ساختیم تا حال مردم را خوب کنیم

به گزارش جهان نيوز، دانشجو نوشت: احسان علیخانی تهیه کننده برنامه عصر جدید امروز در نشست نقد و بررسی این برنامه تلویزیونی که توسط انجمن علمی دانشجویی علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: عصر جدید سخت‌ترین کار عمر من بوده تا برای ساختن آن حتی بچه‌های لب مرز نیز روی صحنه بیایند تا این ژانر ساخته شود و این بچه‌ها هم دیده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه کسانی به برنامه عصر جدید آمده اند که اصلا رسانه دنبال آن‌ها نمی‌رود و آن‌ها فرصتی برای حضور در رسانه ندارند افزود: عصر جدید می‌تواند امید را پمپاژ کند. در هر حال نقد‌هایی به این برنامه وارد شد، اما چرخ را هم که ما نباید از اول اختراع کنیم.
 
علیخانی گفت: امروز ۸۰ کشور دنیا از جمله افغانستان و عراق که اوضاع جنگی دارند برنامه استعدادیابی مانند عصر جدید را می‌سازند. من سال ۹۶ پیشنهاد طرح عصر جدید را دادم که سال ۹۷ اجرا شد، چون احساس می‌کردیم که دراین شرایط می‌توانیم حال مردم را خوب کنیم.
 
مجری برنامه عصر جدید به محدودیت امکانات در تولید برنامه عصر جدید اشاره کرد و افزود: ما ۸ تا ۹ ماه به صورت شبانه روز در عصر جدید کار کردیم، ولی من یک ریال نگرفته ام و اینکه کسی بگوید ادامه دهیم.
 
علیخانی در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان نسبت به موضوعی که هیچ ارتباطی با نقد برنامه عصر جدید نداشت گفت: در این اوضاع و احوالی که دوستان من فریاد می‌زنند حرفشان شنیده شود شاید که رنجیده و زخم خورده باشیم، ولی من برنامه ساز چه کاری می‌توانم انجام دهم.
 
علیخانی اظهار کرد: من هم دویست متر آن طرف‌تر دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و در دانشکده مدیریت درس خوانده ام و با افتخار از این جلساتی که شما برگزار کردید را برگزار کرده ایم و این که من چه می‌توانم بکنم.
 
وی خطاب به این دانشجویان معترض گفت: اگر موضوعی را که شما می‌گویید از من مهمتر است پس به ما اجازه بدهید برویم.
 
سید بشیر حسینی داور برنامه عصر جدید نیز گفت: من در فضای دانشگاه بیش از همه جا مورد انتقاد هستم در هر حال استادان ارتباطات ما حرف جدیدی برای برنامه سازان تلویزیونی ما ندارند.
 
وی افزود: بیش از صد برنامه ساز به من مراجعه و گفته اند سراغ استادان ارتباطات رفته ایم، اما هیچ یک کمکی به ما نمی‌کنند
حسینی افزود: رسالت عصر جدید این است که امیدبخشی کند در هر حال عصر جدید نشان داد که ایران چه استعداد‌هایی دارد و احسان علیخانی هم تنها کسی بود که می‌توانست این برنامه را بسازد.
 
وی با بیان این که ما باور نمی‌کردیم که این همه استعداد در ایران وجود دارد تصریح کرد: برنامه سازان ما فقط میدان ونک به بالاتر را می‌بینند، ولی احسان علیخانی به خاطر ماه عسل می‌داند که چه طور استعداد‌ها را از روستا‌ها به تلویزیون بیاورد.
 
داور برنامه عصر جدید با اشاره به اینکه من با فضای چپ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران آشنا هستم تصریح کرد: خاطره من از دانشگاه تهران خصوصا دانشکده علوم اجتماعی یک خاطره بامزه و پارادوکسیکال است.
 
حسینی با بیان اینکه دانشکده علوم اجتماعی اساسا با اخم و نگاه منفی و منفی انگاری شناخته و تعریف می‌شود تصریح کرد: این دانشکده به جای اینکه مادر باشد دوست دارد نقش نامادری را ایفا کند در هر حال من این‌ها را راحت می‌گویم، چون می‌خواهم راحت‌تر هم با هم صحبت کنیم.
 
وی با بیان اینکه از نقد‌های استادان دانشگاه ارتباطات می‌شود فهمید در این دانشکده چه خبر است افزود: آقای بیچرانلو (عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران) می‌گوید من در دانشکده نمی‌توانم از برنامه عصر جدید تعریف کنم. در هر حال دانشگاه بی مسئله، دانشگاه بی خاصیت و دانشگاهی که کسر شان خود می‌داند وارد مسائل اجتماعی شود نتیجه اش همین اتفاقات است.
 
وی تصریح کرد: گلایه ما این است که چرا استادان ما حرف جدیدی برای گفتن یا ندارند و یا نمی‌توانند بزنند. در هر حال رسالت اجتماعی من این بوده که اگر دانشگاهی هستم مسائل جامعه را بفهمم و در دانشگاه به دنبال پاسخ برایشان باشم و بعد دوباره این پاسخ‌ها را به جامعه برگردانم، اما وضعیت دانشگاه این است که با کت و شلوار پشت در‌های بسته بنشینیم و فقط کلی گویی کنیم و حرف‌های صد من یک غاز را که می‌شود همین الان یا ده سال قبل و یا ده سال بعد زد را بیان کنیم و بعد بگوییم چه قدر خوب است.
 
وی خطاب به دانشجویان گفت: لطفا چیزی بگویید که به درد ما بخورد و اگر قرار است کلی گویی‌هایی که من بار‌ها سر کلاس گفتم را بشنوم به احترام دوستان می‌شنوم، ولی دانشگاه باید حرف جدید برای گفتن داشته باشد و اگر دارید بسم الله.
 
حسینی افزود: شک نکنید که ما برای ساخت عصر جدید تیم مطالعه داشتیم و تمام تلنت شو‌های دنیا را شخم زده ایم با این وجود کلی گویی بدیهیات رسالت دانشگاه نیست.

وی افزود: رسالت دانشگاه نفتی این است که فقط پول نفت را بگیرد و هیچ مشکلی از جامعه را حل نکند.
 
حسینی در واکنش به هنجارشکنی برخی از دانشجویان در این برنامه گفت: نگرانی ما از فضای افسارگسیخته انتقادی همین بی ادبی‌هایی است که دیدیم و گرنه کسی از نگاه انتقادی ناراحت نمی‌شود و نیاز هم است.
 
وی با اشاره به اینکه همه ما عصبانیت‌هایی داریم، ولی آیا باید حرکاتی را انجام دهیم که در این برنامه شاهدش بودیم تصریح کرد: من مهمترین کارم را ۱۵۰ هشتک می‌دانم و این کتاب را زمانی نوشتم که حتی یک کتاب سواد رسانه‌ای در این مملکت نبود، ولی برخی از دوستان این درک را ندارند. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۴۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، نتایج اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی دانشکده های پزشکی کشور در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به روز رسانی شد. این نتایج از سوی واحد اعتباربخشی دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت منتشر می شود.

فرآیند اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی شامل چهار مرحله «اطلاع رسانی و آموزش»، «انجام ارزیابی درونی»، «انجام ارزیابی بیرونی» و «صدور و ابلاغ رأی اعتباربخشی» است. این فرآیند از سال ۱۳۹۶ و به دنبال تصویب و ابلاغ برنامه جدید دوره پزشکی عمومی و استانداردهای ملی بازنگری شده و در راستای اجرای بسته اعتباربخشی طرح تحول در آموزش پزشکی انجام شد.

بر اساس نتایج اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی دانشکده های پزشکی کشور در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تعداد سه مورد مجوز چهار ساله و ۸ مورد مجوز سه ساله تأیید کامل را را دریافت کرده اند.

از تعداد ۱۰ دانشکده که به صورت مشروط مورد تأیید قرار گرفته بودند، این موارد تایید شده اند و ۱۰ دانشکده دیگر به مجموعه دانشکده های پزشکی اضافه شده و مورد تایید قرار گرفته اند. در به روزرسانی جدید نتایج اعتباربخشی ۸ دانشکده با موافقت پذیرش دانشجوی پزشکی مواجه شده اند.

نتایج اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی دانشکده‌های پزشکی کشور جمهوری اسلامی ایران سال ۱۴۰۳

ردیف عنوان دانشکده سال تأسیس عنوان رأی اعتباربخشی دور اول عنوان رأی اعتباربخشی دور دوم عنوان رأی اعتباربخشی ارزیابی مجدد دور دوم
۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۱۳ تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) در مرحله صدور پیش رای (تأیید صلاحیت به مدت چهار سال)
۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۳۲۶ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۱۳۲۷ تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) در مرحله صدور پیش رای (تأیید صلاحیت به مدت چهار سال)
۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۳۲۸ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ۱۳۲۸ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۱۳۲۹ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت چهار سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۳۳۸ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۶/۱۸)
۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران ۱۳۵۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۹ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان ۱۳۵۴ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۱۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۱۳۵۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۱۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۳۵۶ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۱۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ۱۳۵۶ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۱۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم ۱۳۵۶ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۱۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا ۱۳۵۶ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۱۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ۱۳۶۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۱۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۱۳۶۳ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت سه سال)
۱۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ۱۳۶۴ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۱۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل ۱۳۶۴ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۱۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران ۱۳۶۴ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۴/۲۸)
۲۰ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ۱۳۶۴ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۲۱ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ۱۳۶۴ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۲۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۲۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۶/۱۸)
۲۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۲۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۲۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۲۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۲۸ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۴/۲۸) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۲۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت یک سال)
۳۰ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۳۱ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۳۲ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۱/۳۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال)
۳۳ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۳۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۳۶۶ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۳۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ۱۳۶۶ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۳۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان ۱۳۶۷ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت سه سال)
۳۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۱۳۶۷ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۳۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۱۳۶۷ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۳۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود ۱۳۶۷ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۲/۶/۱۴)
۴۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ۱۳۶۹ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۴۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ۱۳۷۱ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۴۲ دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد ۱۳۷۱ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال)
۴۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۱۳۷۲ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۴۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ۱۳۷۲ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۴۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ۱۳۷۲ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۴۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه اله (عج) ۱۳۷۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۴۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش (آجا) ۱۳۷۳ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۱/۳۱)
۴۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ۱۳۷۴ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۱/۳۱)
۴۹ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم ۱۳۸۳ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۴/۲۸)
۵۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل ۱۳۸۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۴) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۱/۳۱)
۵۱ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم ۱۳۸۶ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۵۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ۱۳۸۷ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۵۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ۱۳۸۷ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۵۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ۱۳۸۸ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۵۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۱۳۸۸ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۴/۲۸)
۵۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ۱۳۸۹ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۵۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز ۱۳۹۰ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۵۸ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری ۱۳۹۰ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۵۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ۱۳۹۰ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت یک سال)
۶۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بم ۱۳۹۱ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۶۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دزفول ۱۳۹۱ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۶۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان ۱۳۹۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۲۹)
۶۳ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ۱۳۹۲ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۶۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۱۳۹۷ تأیید صلاحیت به مدت یکسال (۱۳۹۹/۳/۳۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مراحل علوم پایه، مقدمات بالینی و کارآموزی)
۶۵ دانشکده علوم پزشکی سیرجان ۱۳۹۹ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۳۹۹/۴/۱ تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۴۰۲/۶/۸
۶۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ۱۴۰۰ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۴۰۰/۵/۱۲ تایید صلاحیت مرحله علوم پایه و پذیرش دانشجو به صورت مستقل از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (۱۴۰۲/۶/۸)
۶۷ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ۱۴۰۰ دریافت موافقت اصولی راه اندازی رشته پزشکی عمومی ۱۴۰۰/۵/۱۲
۶۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی و مجوز پذیرش دانشجو پذیرش دانشجواز نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه)
۶۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی و مجوز پذیرش دانشجو ۱۴۰۱/۴/۲۸ موافقت با پذیرش دانشجو از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۷۰ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی و مجوز پذیرش دانشجو ۱۴۰۱/۴/۲۸ پذیرش دانشجواز نیم سال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱
۷۱ دانشکده علوم پزشکی بهبهان ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اهواز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اهواز)
۷۲ دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اراک ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اراک)
۷۳ دانشکده علوم پزشکی خوی ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید مشروط با اخطار مرحله علوم پایه به مدت یک سال به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)
۷۴ دانشکده علوم پزشکی مراغه ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز)
۷۵ دانشکده علوم پزشکی سراب ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید مشروط با اخطار مرحله علوم پایه به مدت یک سال به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز)
۷۶ دانشکده علوم پزشکی لارستان ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید مشروط با اخطار مرحله علوم پایه به مدت یک سال به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز)
۷۷ دانشکده علوم پزشکی گراش ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز)
۷۸ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی راه اندازی رشته پزشکی عمومی ۱۴۰۱/۹/۱۵ موافقت با پذیرش دانشجو از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (۱۴۰۲/۶/۱۱)
۷۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد ۱۴۰۲ دریافت موافقت اصولی راه اندازی رشته پزشکی عمومی ۱۴۰۲/۲/۱۶

به گزارش مهر، در آیین نامه استانداردهای ملی دوره پزشکی عمومی در ایران استانداردهای الزامی و ترجیحی آمده است:

بر اساس استانداردهای الزامی دانشکده پزشکی باید:

۱. رسالت خود در رابطه با آموزش پزشکی عمومی را با درنظر گرفتن نیازهای سلامت جامعه، نظام ارائه خدمات سلامت، بر اساس اسناد بالادستی، ارزشها و پاسخگویی اجتماعی تدوین کند.

۲. رسالت خود را با مشارکت ذینفعان اصلی تدوین و به آنها اعلام کند.

۳. در رسالت خود اهداف و راهبردهای آموزش را به نحوی تعیین کند که اجرای برنامه بتواند منجر به تربیت دانش آموختگانی توانمند برای ایفای نقش به عنوان پزشک عمومی و موجب ارتقای حرفه‌ای از طریق یادگیری مادام العمر و آماده تحصیل در مقاطع بعدی (در صورت تمایل) شود.

استانداردهای ترجیحی دانشکده پزشکی بهتر است:

۱. در تدوین و بازنگری رسالت خود از گستره وسیع‌تری از نظرات سایر ذینفعان استفاده کند.

۲. در بیانیه رسالت خود دستاوردهای نوین حوزه پزشکی و جوانب فراملی سلامت را لحاظ کنند.

کد خبر 6094011

دیگر خبرها

  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • تجلیل از استاد نمونه دانشگاه حکیم سبزواری
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد