Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه همکاری های علمی و پژوهشی میان پژوهشکده حج وزیارت و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با هدف ایجاد و گسترش هم فکری و همکاری های علمی و پژوهشی دوجانبه و ارتقاء سطح تعاملات علمی، خدمات مشاوره ای و بهره گیری بهینه از امکانات موجود درجهت اهداف مشترک، امروز در مراسمی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراین مراسم که حجت الاسلام سید جواد مظلومی معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری و دکترعباس قنبری باغستان مسئول اموربین الملل دانشکده علوم اجتماعی نیز شرکت داشتند دکترسید مهدی اعتمادی فر رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و دکترضیایی رئیس پژوهشکده حج وزیارت تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی میان دو طرف را در تهران امضا کردند.

در این تفاهم نامه با اشاره به زمینه های همکاری میان پژوهشکده حج وزیارت و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، برلزوم معرفی اولویت های پژوهشی به یکدیگر در موضوعات مرتبط با فعالیت این دو مرکز و همکاری درانجام مشترک آنها ومشارکت در تامین محتوای نشریات علمی پژوهشی، ترویجی و تبلیغی تاکید شده است.  

همچنین مقررشد دوطرف همکاری و مشارکت درتالیف و ترجمه متون و منابع مورد نیاز و انتشارآن درسطح داخلی و بین المللی وبهره مندی متقابل در زمینه تبادل اطلاعات علمی – پژوهشی داشته باشند.

همکاری دربرگزاری نشست های علمی تخصصی، سمینارها وکرسی های علمی، همکاری دربرگزاری گردهمایی های علمی داخلی و بین المللی، انجام داوری، ارزیابی ونظارت بر طرح های پژوهشی، بررسی نتایج عناوین ومحتوای پژوهش ها وهمکاری و تبادل تجربیات در زمینه توسعه دانش های اینترنتی و دیجیتالی مورد نیاز دو مرکز از دیگر محورهای این تفاهم نامه است.

دو طرف دراین تفاهم نامه همچنین خواستار برگزاری دوره ها و کارگاههای آموزشی مورد نیاز، هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی درمقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای مشترک و استفاده متقابل از کتابخانه ها و مراکز اسناد یکدیگر شده اند.

دراین مراسم حجت الاسلام قاضی عسکر در سخنانی با اشاره به اینکه پروژه های تعریف شده در این تفاهم نامه همگی مهم است، اظهار داشت: پژوهشکده حج و زیارت آمادگی دارد مقالات اساتید دانشگاه را درحوزه های مرتبط با فعالیت های این پژوهشکده در نشریات و مجلات علمی پژوهشی خود به چاپ برساند.

نماینده ولی فقیه درامورحج و زیارت خواستار همکاری دو طرف در پژوهش های دانشگاهی با موضوع حج گزاری درکشورهای اسلامی شد و بر لزوم بررسی پیام های امام امت (قدس سره) و مقام معظم رهبری برای بهره برداری هرچه بهترازحج و تبدیل آن به یک برنامه عملیاتی تاکید کرد.

وی با اشاره به ضریب هوشی بالای ایرانیان تصریح کرد: زمینه رشد درکشور بسیار بالاست و با مدیریت درست می توان تحول جدی در بخش های مختلف ایجاد کرد.

در این مراسم روسای پژوهشکده حج وزیارت و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران نیز با اشاره به اینکه ظرفیت های خوبی برای همکاری و تعامل علمی و پژوهشی بین دو طرف وجود دارد، تصریح کردند: آمادگی دارند گروههای تحقیقاتی را فعال و پروژه های مشترک را با اولویت بندی درحوزه دین تعریف کنند.
 

کد خبر 4502358 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: حج تمتع سازمان حج و زیارت عتبات عالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۳۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی باستین عصر چهارشنبه در حاشیه انعقاد تفاهم نامه همکاری اقتصادی بین استانداری بوشهر و استانداری قزوین در محل نمایشگاه ایران اکسپو اظهار داشت: این تفاهم نامه در زمینه تأمین مواد اولیه شوینده‌ها و لوازم خانگی و همچنین صادرات محصولات تولیدی استان قزوین منعقد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر افزود: در راستای هم‌تکمیلی اقتصادی استان‌های بوشهر و قزوین از جمله مزیت‌های نسبی که این ۲ استان دارند و با همکاری و تعامل با معاون اقتصادی استاندار قزوین و مدیر کل امور سرمایه‌گذاری و اشتغال وزارت کشور این تفاهم نامه منعقد شده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر اشاره کرد و گفت: واردات کالا از طریق ته‌لنجی، ۲۰ درصد تخفیف بازرگانی بندر بوشهر و تخفیفات بندری و لجستیکی که از طریق اداره کل بنادر استان مهیا شده و همچنین تأمین مواد اولیه کارخانه‌های شوینده مستقر در قزوین از طریق پتروشیمی‌ها از جمله مزایای استان بوشهر است.

باستین با بیان اینکه استان قزوین در زمینه شوینده‌ها و لوازم خانگی جایگاه ویژه ای دارد تصریح کرد: مقرر شد استان قزوین از ظرفیت واردات کالای واسطه‌ای در بنادر استان و تأمین مواد اولیه از استان بوشهر استفاده کند.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای تکمیل زنجیره ارزش شوینده‌ها و لوازم خانگی قزوین، بخش خصوصی قزوین در استان بوشهر سرمایه گذاری می‌کند.

باستین گفت: استان بوشهر در واردات مواد اولیه شوینده‌ها و همچنین صادرات تولیدات آنها به استان قزوین خدمات می‌دهد و این همکاری دوجانبه منجر به رشد قطعی تولید و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان می‌شود.

وی تاکید کرد: امیدوارم با اجرای این تفاهم نامه، در تحقق شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است به اهداف مورد نظر برسیم.

کد خبر 6094613

دیگر خبرها

  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد