Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه اعتراضات روزهای گذشته و با اعلام آمادگی جمع کثیری از دانشجویان برای عدم شرکت در امتحانات روز دوشنبه 28 خرداد ماه دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی در لابی دانشکده جمع شدند تا اعتراض‌ خود را نسبت به احکام صادره برای همکلاسی‌هایشان نشان دهند. آفتاب‌‌نیوز :  در این تجمع حضور بالغ بر 20 نفر از اساتید دانشکده علوم اجتماعی ازجمله مهدی اعتمادی (سرپرست ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران)، یوسف اباذری، محمدرضا جوادی یگانه (رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران)، حجت الاسلام فرج‌الله تازه کندی (نمایندگی نهاد رهبری در دانشکده علوم اجتماعی)، محمد توکل، مهدی منتظر قائم، موسی عنبری، روح‌الله نصرتی، هوشنگ نایبی، محسنی تبریزی، عبدالله بیچرانلو، تقی آزاد ارمکی، علیرضا دهقان، مریم رفعت جاه، زهره انواری، زهرا فرضی‌زاده، احمد فیروزآبادی، عبدالحسین کلانتری، زهره انواری، سید ضیاء هاشمی (مدیرعامل ایرنا و سرپرست سابق وزارت علوم) حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دانشجویان حاضر در این تجمع تاکید کردند که این گردهمایی یک حرکت خودجوش دانشجویی است و همه تشکل‌های دانشجویی از جناح‌های مختلف در این تجمع ادامه‌دار حضور دارند و مخالفت خود را با صدور احکام سنگین دانشجویان اعلام کردند.
در این گردهمایی سید مهدی اعتمادی‌فرد، سرپرست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران به سخنرانی در بین دانشجویان و اساتید پرداخت و گفت: در ابتدا از دانشجویان تشکر می‌کنم و می‌خواهم که حیات دانشجویی را به همین سرزندگی حفظ کنند و من نیز خود را ملزم می‌دانم از ورود هر نیرویی که بخواهد در دانشکده علوم اجتماعی مداخله کند و خدای ناکرده حق دانشجویی را تضییع کند، جلوگیری کنم.
اعتمادی فرد اظهار کرد: همه دانشجویان و اساتید بزرگوار نیز می‌دانند که ما درحال پیگیری وضعیت دانشجویان هستیم و تشکر می‌کنم از اساتید علوم اجتماعی که در ساحت کنشگری حضور پیدا می‌کنند و امیدوارم این پیوند و حضور ادامه یابد؛ اما از شما دانشجویان تقاضا می‌کنم که در امتحانات خود شرکت کنید و سپس بیایید و از ما بخواهید و بپرسید شما چه‌کار کرده‌اید؟
وی افزود: در پی درخواست‌ها و مطالبات دانشجویان تصمیم گرفته‌ایم که از هر طریقی وارد رایزنی شویم تا راهی پیدا کنیم که نهادهای ذیربط عادلانه‌تر برخورد کنند. جلسات بسیار مثبتی با نهاد رهبری مرکز و نهاد رهبری دانشگاه داشته‌ایم و آنها خود پیگیر و دغدغه‌مند موضوع هستند و قول رایزنی با قوه قضاییه و دادستانی را داده‌اند تا از این طریق تصویر صحیحی از وضعیت دانشگاه و دانشجویان منتقل شود و حقوقی که تضییع شده، استیفا و ترمیم شود.
سرپرست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران تصریح کرد: در نوبت بعدی قرار شد که ما بتوانیم با سه تن از معاونین وزارت علوم جلساتی را برگزار کنیم که در آن نمایندگانی از دانشجویان نیز حضور پیدا کنند و مطالبات را پیگیری کنیم.
اعتمادی فر تصریح کرد: نکته بعدی اینکه، ما با بسیج اساتید کل کشور نیز هماهنگ هستیم. آنها نیز پیگیر هستند که چندین رابط با قوه قضاییه پیدا کنند تا بتوانند به دانشجویان کمک کنند و در نتیجه قرار بر آن شد که سازمان بسیج اساتید کل کشور کمک کنند و تلاش‌هایی در این زمینه داشته باشند.
به گزارش ایسنا، در ادامه فرج الله تازه کندی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشکده علوم اجتماعی و دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران نیز در سخنانی گفت: از همان ابتدا که یک دانشجو در دانشگاهی دیگر حکم قضائی دریافت کرد، ما درخواست تجدید نظر دادیم و امروز هم اگر تجمع شما نبود، ما باز هم این موضوع را پیگیری می‌کردیم. بنای ما بر احکام عادلانه آن هم با نگاه دانشجویی است. قوه قضاییه نیز شرایط و دیدگاه خود را دارد و دانشگاه هم به همین ترتیب. باید این دو مجموعه به هم نزدیک شوند.
وی ادامه داد: دیروز تصمیمی که از سمت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشکده علوم اجتماعی و دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران گرفته شد، این بود که دانشگاه و قوه قضاییه با هم وارد مذاکره شوند و شرایط دانشگاه و خواسته‌های ما را بیان کنند. البته پیشنهاد خود ما این بود که بسیاری از این مسائل در کمیته انضباطی دانشگاه پیگیری شود و تا جایی که جرمی غیر دانشجویی نباشد، قوه قضاییه وارد عمل نشود و خواسته ما بازگشت پرونده‌های دانشجویان به کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌هاست و هر تصمیمی در کمیته انضباطی که متشکل از مسئولین دانشگاه، اساتید و نماینده دانشجویان گرفته شود، لازم الاجرا است.
در ادامه یوسف اباذری، استاد دانشگاه تهران گفت: ما استادان به اتفاق تصمیم گرفته‌ایم پیگیر احکام دانشجویان باشیم. من به عنوان سخنگو قول می‌دهم که بیایم با شما صحبت کنیم و اقداماتی را که انجام شده است، به اطلاع شما برسانیم. مطمئن باشید که استادان این دانشکده تا هر جا که بتوانند با دانشجویان همراه هستند.
سید ضیا هاشمی، سرپرست سابق وزارت علوم نیز طی سخنانی در بین دانشجویان اظهار کرد: همه ما نسبت به دفاع از حقی که احساس می‌کنیم ممکن است سلب شده باشد، نباید بی‌تفاوت باشیم و قانونگرایی اصلی است که توقع ترویج آن وجود دارد. ما باید دفاع از حق‌الناس را در چارچوب‌های قانونی انجام دهیم.
سرپرست سابق وزارت علوم ادامه داد: اگر نهادهایی خود را متولی اقداماتی می‌دانند که تصور می‌کنند به نفع نظم و انسجام ملی است، ما نیز بر این باوریم که برخورد رئوفانه با دانشجویان موجب انسجام ملی است، دانشجو باید مشارکت داشته باشد. دانشجو باید احساس دغدغه‌مندی، امید و نشاط داشته باشد و دانشجویان ما سرمایه‌های بزرگ مملکت هستند. دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران نیز جزو جوانان نخبه کشور هستند.
وی ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم که بگذارید این فضای اعتراض در چارچوب گفت‌وگو اتفاق بیفتد و به طرح مطالبات خود ادامه دهید و ما نیز در کنار شما خواهیم بود.
تقی آزاد ارمکی استاد دانشگاه تهران نیز با بیان اینکه دانشگاه پادگان نیست، اظهار کرد: دانشجویان صاحبان دانشگاه هستند و ما به دلیل حضور دانشجویان است که اینجا هستیم. من از دانشجویان خواهش می‌کنم که با رعایت حدود، حالت انتقادی خود را حفظ کنند، برای اینکه دانشگاه پادگان نشود و پادگان نماند، اساتید علوم اجتماعی نیز متحد شده‌اند و می‌خواهند که خواسته‌های شما را پیگیری کنند.
در ادامه برخی از دانشجویان خطاب به اساتید نیز نکاتی را مطرح کردندو یکی از دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی اظهار کرد: این حرکت خودجوش دانشجویی بوده است و فارغ از جناح‌بندی‌ها است.
دانشجوی دیگری گفت: نباید به دانشجویان برچسب‌های نابجا بزنیم و امروز کوچکترین مطالبه اجتماعی، انگ و برچسب سیاسی خاصی می‌خورد و با این روند همه دانشجوها و اساتید نیز ممکن است متهم شوند.
در ادامه دانشجویان اشاره کردند که چندی پیش غلام رضا غفاری، معاون فرهنگی وزیر علوم و رییس سابق دانشکده علوم اجتماعی به دانشجویان گفته بود که حکم‌های قضایی برای دانشجویان صادر نخواهد شد و وزارت علوم و دانشگاه مسایل مربوط به دانشجویان بازداشتی را پیگیر خواهند شد؛ اما هم اکنون علی‌رغم وعده‌ها با احکام قضایی سنگین مواجهیم.
این دانشجویان یادآور شدند که علی‌رغم وعده‌ها با تاکید بر استمرار پیگیری مطالبات تا تحقق یافتن آنها، به حرکت‌های اعتراض آمیز خود ادامه خواهند داد.
طی چند ماه گذشته، یازده نفر از دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران دستگیر شدند که پس از برگزاری دادگاه بدوی آنها طی ماه‌های گذشته، سه نفر از این دانشجویان مجموعا به 15 سال حبس محکوم شدند و حکم ممنوعیت خروج از کشور و ممنوعیت فعالیت مجازی برای آن‌ها صادر شده است. شمار دیگری از دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی نیز منتظر حکم خود هستند.
گفتنی است سن دانشجویانی که حکم خورده‌اند، بین 18 تا 22 سال است و به اتهام‌های سنگینی متهم شده‌اند و یکی از دانشجویان متولد سال 75 است و به هشت سال حبس محکوم شده است.
در روز یک‌شنبه، 27 خرداد ماه نیز جمعی از دانشجویان در حاشیه مراسم تشییع مرحوم دکتر محمدامین قانعی‌راد در صحن دانشکده علوم اجتماعی، پلاکاردهای اعتراض‌آمیز در دست داشتند و به نشانه اعتراض از شرکت در چند امتحان امتناع کردند.



کد خبر: ۵۲۹۷۰۴ تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۷

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو قوه قضائیه اعتراض های دی ماه اساتید دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۴۶۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان نخستین دانشکده علوم خانواده ایران، دوازدهم اردیبهشت با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد. دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، دکتر زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا (س) و دکتر فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم حضور داشتند.

دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حیطه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهید بهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

دکتر عمو عابدینی، گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تأسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تأسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تأسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تأثیر، اندیشکده تأثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

دکتر یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تأسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تأثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تأثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تأسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیرش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

کد خبر 749969

دیگر خبرها

  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات